Intensivutbildning – ett effektivt sätt att ta körkort

Vi på Körkortsteamet har specialiserat oss på intensivkurser sedan 10 år tillbaka.
Vi anpassar intensivkursen till dina önskemål och förutsättningar.
En intensivkurs är ett effektivt sätt att ta körkort. Du kan koncentrera dig på det du gör till 100 %, du får inte uppehåll mellan dina körningar och hinner inte glömma det du lärt dig tidigare.

En intensivkurs innebär att du studerar teori varvat med körning på heltid under två till tre veckor, allt beroende på dina förkunskaper.
För att nå så bra resultat som möjligt är det viktigt att du är motiverad, förbereder dig innan utbildningen, har ordnat med Körkortstillstånd samt gärna tar dig tid att studera och övningsköra en del privat före kursen börjar.

Under dina veckor så planerar vi in 2 – 4 körlektioner per dag, oftast en dubbellektion på förmiddagen samt en till två lektioner på eftermiddagen.
Före och efter körningen läser du teori, går på teorilektioner samt testar dina teorikunskaper med hjälp av prov via internet.

Vi bokar även in halkkörning på Jönköpings Trafikövningsplats samt teoriprov och körprov på Trafikverkethttps://www.trafikverket.se/), men du måste också uppfylla de kunskaper som krävs.

Grundavgiften är densamma som bilpaket stort men vi bokar in fler än 20st körlektioner. Behöver man fler än 20st körlektioner så kostar det 530kr á 40min.

Välkommen att kontakta oss så kan vi tillsammans planera in din intensivkurs.

Kontakta oss

Telefon: 033-12 21 00
Mail: info@korkortsteamet.se

Öppettider

Måndag – Torsdag 09.00-17.00
Lunch 12.00-14.00
Fredag 09.00-14.00