Kurser / Utbildningar

Bil

Vi på Körkortsteamet vill ge dig de bästa förutsättningarna du kan få, för att din utbildning skall bli så snabb och effektiv som möjligt. Din utbildning för bilkörkort består utav fyra moment: Teori – Körning – Riskutbildning – Prov

MC

Vi kan erbjuda dig körkort på alla klasser dvs lätt, mellan och tung MC. Vår stora erfarenhet och vårt brinnande intresse för MC åkning ger dig en trygghet i din utbildning.

Moped

Vi har utbildning för EU-moped (AM) som följer Transportstyrelsens föreskrifter och innehåller teori och körning.

Intensivkurs

Specialister på intensivkurser sedan 10 år tillbaka! Vi anpassar intensivkursen till dina önskemål och förutsättningar. En intensivkurs är ett effektivt sätt att ta körkort.

Handledarutbildning

Vi på Körkortsteamet hjälper dig med handledarkursen för privat övningskörning. Kursen omfattar 3 lektionstimmar plus raster och fika.

Riskutbildning Bil

Riskutbildningen gör vi på Jönköpings Trafikövningsplats. Det är tisdagar kl 09.50 – 16.30 och vi åker 4 elever med lärare. Det ingår körning dit och hem, fika och själva riskutbildningen.

Riskutbildning MC

Riskutbildning 2 gör vi på Jönköpings Trafikövningsplats. Det ingår körning dit och hem, fika och själva riskutbildningen.

Kontakta oss

Telefon: 033-12 21 00
Mail: info@korkortsteamet.se

Öppettider

Måndag – Torsdag: 09:00-12:00 & 14:00-17:00
Fredag: 09:00-14:00